De lessen zijn een combinatie van Gehoorzaamheid, Treibball en Funtraining. Door deze combinatie te geven, komt er het meeste aan voldoening uit de lessen voor baas en hond. Door de leuke reacties van de cursisten hebben we hiertoe besloten. Eerst wordt het treibball gedeelte in de les gegeven, in het tweede gedeelte komt de funtraining aan bod.

 

 

Funtraining

 

 

 

Bij fun training wordt er een combinatie gemaakt van verschillende onderdelen, zoals gehoorzaamheid, hersenwerk, balans en coördinatie, doggy dance. Het is geschikt voor honden en bazen, die met plezier met elkaar samen willen werken. De band wordt versterkt en baas en hond gaan elkaar beter begrijpen.

 

Er worden geen examens afgenomen of voor wedstrijden getraind.  Zo is er geen druk om te presteren, waardoor baas en hond een oefening met plezier kunnen uitwerken.

 

We trainen met positieve beloning, voertjes, evt. clicker, stoffen of leren riem á 1,20m, je hond draagt een stoffen of leren halsband. Door middel van coördinatie en balansoefeningen leert je hond zich bewust worden van het lichaam.

 

Ontdek wat je hond het liefst doet en waar het talent ligt. Je hond zal steeds enthousiast zijn als je samen gaat trainen. Als je dan ook nog eens een blik krijgt van: "Ja baas, jij begrijpt mij! Met jou wil ik graag samenwerken...." dan ben je samen een goed team..

 

De groep bestaat uit 6 tot 8 deelnemers

De les duurt 45 minuten en wordt gegeven op;

Zaterdagmorgen om 10.00u en om 11.00u

 

Kosten zijn: € 67,50 voor 10 lessen.

Bij verhindering zijn er maximaal 2 lessen in te halen aan het einde van het lesblok.