Dogs fit and fun

Train samen met Dog-Frisbee

Samen aan het werk met Dog-Frisbee

Bij onze Dog-Frisbee hondentraining in Oirschot spelen we het enthousiaste spel waarbij het plezier van samenwerken bovenaan staat. Dit spel is aantrekkelijk omdat het geschikt is voor beginners en gevorderden. Daarnaast is het een goede manier om de energie kwijt te kunnen en de conditie van je hond te verbeteren.

Over onze Dog-Frisbee hondentraining

Plezier boven alles

Schep een betere band met je hond. Met onze Dog-Frisbee hondentraining in Oirschot staat plezier boven alles. Je hond leert spelenderwijs naar je te luisteren. Met een betere samenwerking als gevolg. Omdat we het spel op een veilige manier willen beoefenen, vermijden wij spectaculaire sprongen.

Geschikt voor vele honden

De Dog-Frisbee training is in principe geschikt voor iedereen. Dus zowel voor jongeren en ouderen als voor jonge en volwassen honden. Wij bekijken de intensiteit per hond en stemmen de hondentraining daar op af. Met jonge honden kan gestart worden waarbij de aandacht vooral ligt bij het samenwerken en het aanleren van het spel.

 

Geen wedstrijden, geen druk

We willen Dog-Frisbee op een veilige manier aanbieden. Daarom beoefenen wij het spel op recreatief niveau. Geen wedstrijden dus. Hierdoor leggen wij geen druk op de oefeningen.

Een kijkje op onze Dog-Frisbee training

Onze training

Kleine groep, grote les

We houden onze groepen graag klein zodat er meer tijd is voor persoonlijke tips en specifieke aandachtspunten. De groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers. De training duurt 75 minuten, wordt gegeven op zaterdag en vindt plaats tussen 09:30 en 13:30 uur.

Prijskaartje

Kom jij ook bij ons trainen?

Een Dog-Frisbee training in Oirschot bij Dogs Fit & Fun bestaat uit een lesblok van 10 lessen. Deze training volg je vanaf € 90. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je maximaal 2 lessen inhalen aan het einde van het lesblok.

Meld je aan

Wil je je aanmelden voor onze Dog-Frisbee hondentraining in Oirschot, ben je benieuwd naar onze hondenschool of heb je vragen over onze andere trainingen? Stuur een mailtje naar training@dogsfitandfun.nl, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.