Dogs fit and fun

Een funtraining die jullie band versterkt

De 'fun' in onze hondentraining

Onze funtraining is een combinatie van onder andere gehoorzaamheid, hersenwerk en balans & coördinatie. Met een paar doggy dance moves om het plaatje compleet te maken. Deze training is geschikt voor bazen en honden van alle leeftijden die met plezier willen samenwerken. De onderlinge band versterkt en jullie gaan elkaar beter begrijpen.

Over onze funtraining

Versterk jullie band

Ontdek wat je hond het liefst doet en waar het talent ligt. Door balans- en coördinatie-oefeningen leert je hond zich bewust te worden van het lichaam. Samen met onze hersenwerk- en aandachtsoefeningen worden jullie een beter team. Je hond zal steeds enthousiast zijn als je samen gaat trainen. 

Positieve beloning

Bij Dogs Fit & Fun in Oirschot bekijken we het altijd vanuit de positieve kant: onze aanpak is gebaseerd op een open lichaamshouding, enthousiaste stem en heerlijke hap-slik-weg voertjes.

Geen examens of wedstrijden

Er worden geen examens afgenomen voor onze funtraining in Oirschot. We trainen ook niet voor wedstrijden. Zo houden we het luchtig en is er geen druk om te presteren. Hierdoor werken baas en hond de oefening altijd met plezier uit.

Onze training

Kleine groep, grote les

We houden onze groepen graag klein zodat er meer tijd is voor persoonlijke tips en specifieke aandachtspunten. De groep bestaat uit 4 tot 8 deelnemers. De training duurt 45 minuten, wordt gegeven op zaterdag en vindt plaats tussen 09:30 en 13:30 uur.

Een kijkje op onze funtraining

Prijskaartje

Kom jij ook bij ons trainen?

Een funtraining in Oirschot bij Dogs Fit & Fun bestaat uit een lesblok van 10 lessen. Deze training volg je al vanaf € 90. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je maximaal 2 lessen inhalen aan het einde van het lesblok.

Meld je aan

Wil je je aanmelden voor onze funtraining in Oirschot, ben je benieuwd naar onze hondenschool of heb je vragen over onze andere trainingen? Stuur een mailtje naar training@dogsfitandfun.nl, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Kom ook trainen bij Dogs Fit and Fun