Dogs fit and fun

Start je samenwerking met onze puppytraining

Vanwege volle groepen en een vollere wachtlijst, hebben wij voorlopig geen plek voor nieuwe pups!

Een puppytraining vol afwisseling

Leer de beginselen van het samenwerken met onze puppytraining in Oirschot. Geschikt voor honden en bazen die met plezier willen samenwerken. Deze hondentraining bestaat uit een combinatie van gehoorzaamheid, hersenwerk, balans & coördinatieWij bekijken het altijd vanuit de positieve kant: onze aanpak is gebaseerd op een open lichaamshouding, enthousiaste stem en heerlijke hap-slik-weg voertjes.

Over onze puppytraining

Spelenderwijs jullie band verbeteren

Tijdens onze puppytraining in Oirschot komt de socialisatie van de hond aan bod. Start met gehoorzaamheid op niveau van jouw pup en maak spelenderwijs kennis met bijzondere voorwerpen. Zo wordt jullie band verbeterd en gaan jullie elkaar beter begrijpen.

Geschikt voor pups vanaf 12 weken oud

Onze puppytraining in Oirschot is geschikt voor honden vanaf ongeveer 12 weken oud. Zodra je hond de volledige puppy-enting heeft gehad zijn jullie van harte welkom. Kennelhoest wordt aanbevolen.

Geen wedstrijden of examens

Bij onze hondenschool in Oirschot trainen we niet voor wedstrijden of examens. Daardoor verlagen we de druk op de oefeningen. Plezier boven alles! 

Een kijkje op onze puppytraining

Onze lessen

Kleine groep, grote les

We houden onze groepen graag klein zodat er meer tijd is voor persoonlijke tips en specifieke aandachtspunten. De groep bestaat uit 4 tot 8 deelnemers. De training duurt tussen de 30 en 45 minuten, wordt gegeven op zaterdag en vindt plaats tussen 09:30 en 13:30 uur.

Prijskaartje

Kom jij ook bij ons trainen?

Een puppytraining in Oirschot bij Dogs Fit & Fun bestaat uit 10 lessen. We werken in lesblokken zodat het niveau van de groep gelijk blijft. Deze training volg je al vanaf € 90. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je maximaal 2 lessen inhalen aan het einde van het lesblok.

Meld je aan

Wil je je aanmelden voor onze puppytraining in Oirschot, ben je benieuwd naar onze hondenschool of heb je vragen over onze andere trainingen? Stuur een mailtje naar training@dogsfitandfun.nl, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Kom ook trainen bij Dogs Fit and Fun